Onze diensten

 

ZONNEPANELEN

BTW OP ZONNEPANELEN TERUGVRAGEN
Duurzaamheid is goed voor het milieu én uw portemonnee. Zo kunt u onder meer de btw op zonnepanelen terugvragen. Een procedure die loont, zeker wanneer u die laat verlopen via Het Perspektief.

Vraag via ons uw btw terug
Btw op zonnepanelen terugvragen kost u via Het Perspektief maar weinig tijd. U vult het formulier voor btw-teruggave in, begeleidt die van een kopie van uw identiteitskaart (beide zijden) of paspoort en stuurt ook de facturen van de zonnepanelen mee. Zijn alle gegevens compleet, dan melden wij u aan als btw-ondernemer. We vragen voor u de btw terug en zorgen voor ontheffing van uw administratieve verplichtingen. Van extra werk na de teruggave is dus geen sprake.

Voorwaarden voor de Belastingdienst
Wilt u de btw op zonnepanelen terugvragen, dan gelden hiervoor meerdere voorwaarden. Zo moet de Belastingdienst de btw kunnen terugvinden op de factuur, waarvan de tenaamstelling gelijk moet zijn aan die van uw energiecontract. Ook geldt voor de Belastingdienst dat u de zonnepanelen heeft aangeschaft na 20 juni 2013. Houdt u er bovendien rekening mee dat u de btw terugvraagt binnen 5 jaar na aanschaf van de zonnepanelen.

Btw terugvragen: een rendabele procedure
Het Perspektief verzorgt voor 100,- euro uw procedure voor teruggave van de btw. Dit bedrag is exclusief 21% btw, die we ook voor u terugvragen. Daar staat tegenover dat u voor een installatie van 10 zonnepanelen al snel zo’n 600,- euro aan btw kunt terugvragen. Zo wordt uw vraag om teruggave vooral een heel rendabele.

[Vraag de btw op zonnepanelen terug]