Over ons

 

OVER HET PERSPEKTIEF

Het Perspektief bestaat sinds 1984 en maakt al die jaren het doel ‘zichtbaar meer leveren dan een klant verwacht’ waar. Ieder jaar groeien we dan ook gestaag, juist dankzij onze opdrachtgevers. Onze reclameactiviteiten bestaan namelijk vooral uit mond-tot-mondreclame.

Onze werkwijze
Ongeacht de vraag of de opdracht gaat Het Perspektief altijd doortastend te werk om één doel te realiseren: toegevoegde waarde creëren voor onze opdrachtgevers. Dit realiseren wij door ons continu te verdiepen in uw situatie, waarna we gedegen, goed en eerlijk – gevraagd en ongevraagd – advies geven. Het Perspektief is méér dan alleen een betaalbare adviseur die met u meekijkt. En dat laten we graag blijken.

Onze diensten
Ons zeer ervaren team van specialisten biedt diverse financiële diensten aan. Wanneer nodig, hebben wij toegang tot een extern netwerk van bevlogen experts zodat u altijd slim advies op maat ontvangt.

Onze klanten
De klanten van het Perspektief zijn gevestigde ZZP’ers en het midden-kleinbedrijf tot 50 werknemers. Binnen de bouw, gezondheidszorg, reclame- en adviessector en kappersbranche hebben wij de laatste jaren veel ervaring en kennis opgedaan. Deze opdrachtgevers zijn allen in Tilburg en de directe omgeving actief.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Het Perspektief? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief. Wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op.