foo

Onze diensten

Btw-teruggave formulier

BTW op zonnepanelen terugvragen:

Met het invullen van dit formulier machtig ik Administratiekantoor Het Perspektief om alle handelingen te verrichten om de betaalde BTW op de aankoop en eventuele plaatsing van mijn zonnepanelen terug te vragen. Hierin zijn de onderstaande werkzaamheden inbegrepen. 

Het Perspektief:

  • meldt mij aan als BTW-ondernemer,
  • dient één of meer aangiftes BTW in op het aan mij toegekende BTW nummer,
  • dient een verzoek in voor het toepassen van de kleine ondernemersregeling en het ontheffen van de administratieve lasten,
  • heeft mondeling en schriftelijk contact met de Belastingdienst met betrekking tot het terugvragen van de BTW.

 
 
 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer