foo

Nancy van Boxtel

HR-professional

Analytisch vermogen, een praktische instelling en een brede ervaring met personeelszaken. Zie daar de toegevoegde waarde van Nancy van Boxtel voor de organisatie van onze klanten én die van onszelf. Nancy ging na haar hbo-studie Personeel en Arbeid aan de slag bij bedrijven als Arbo Unie en Essent en startte in 2013 als zelfstandige. Voor ons een meer dan welkome versterking bij allerlei vraagstukken rondom personeelszaken.

Nancy’s kennis reikt van arbeidsrecht, het opstellen van overeenkomsten en personeelsbeleidstukken tot ontslagprocedures. Een breed werkveld, waarbinnen ze veel vragen snel weet te beantwoorden.

salaris@hetperspektief.nl

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer