foo

Frank van de Akker

Financieel Planner / Pensioenadviseur

Bij Het Perspektief zit het overtreffen van uw verwachtingen in het DNA. Dit is ook wat Frank (Jouwpensioenplan.nl) aanspreekt. Daar ligt de bron van onze samenwerking. Frank helpt Het Perspektief op het gebied van inkomensplanning. Na zijn studie bedrijfseconomie deed hij als planner / pensioenadviseur ruime ervaring op bij diverse verzekeraars en als consultant. Uw pensioenvragen weet hij als gecertificeerd financieel planner cijfermatig en helder op te lossen. Maar dan wel in begrijpelijke taal.

Wil weten waar u staat en of u actie moet ondernemen. Zoekt u een pensioencoach schakelt u dan gerust met Frank. Hij is doortastend, heeft een helicopterview en begrijpt als geen ander de fiscale uitdagingen rondom pensioen.

frank@jouwpensioenplan.nl

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer