foo

Ad van Boxtel

Administrateur en adviseur

De optimale oplossing voor welke vraag dan ook. Voor Ad van Boxtel was dit de belangrijkste drijfveer toen hij in 1984 samen met zijn echtgenote Het Perspektief oprichtte. Nog altijd is hij nauw betrokken bij het kantoor, als breed inzetbare kracht voor met name zakelijke klanten. Ad voert uiteenlopende taken uit en ondersteunt en adviseert bij vrijwel alles wat gaat over administratie en belastingzaken. Heel af en toe vraagt Ad een specialist om advies – maar dan ook echt alleen wanneer hij in een zeldzaam geval het antwoord niet weet.

Ad werkt sinds 2014 als externe kracht voor Het Perspektief. Toch kent hij als oprichter veel klanten al vele jaren. Dat maakt hem naast specialist vooral een veelzijdig verlengstuk voor de klant.

advanboxtel@hetperspektief.nl

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer