foo

Partners

U houdt graag rekening met de werkwijze van anderen. Toch werkt het wel zo prettig wanneer processen naadloos aansluiten op die van u. Het Perspektief houdt daar rekening mee en biedt u een dienstenpakket en werkwijze die samen uitpakken als maatwerk.

Persoonlijk en flexibel
Ook bij Het Perspektief hebben we uiteraard onze standaard manier van werken. Toch tonen we ons vooral flexibel. We kijken verder dan de gebaande paden en houden de lijnen het liefst zo kort mogelijk. Dat resulteert al snel in een persoonlijke benadering, gericht op uw vragen en behoeften.

Partners

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer