foo

Sylvia van den Koedijk

Administratief medewerkster

Even bellen of mailen met Het Perspektief en de kans is groot dat u doeltreffend antwoord krijgt van Sylvia van den Koedijk. Ze hecht aan goed klantcontact, als onderdeel van haar motivatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Sylvia had meerdere functies op uiteenlopende afdelingen in de bankwereld, toen het na ruim 20 jaar tijd werd voor wat anders. Die stap pakte goed uit voor Het Perspektief: Sylvia is sinds 2008 bij ons in dienst als administratief medewerkster.

Sylvia is van vele markten thuis. Ze weet de meest uiteenlopende vragen vaak snel te beantwoorden en komt afspraken altijd na. En daar plukt u de vruchten van.

sylviavandenkoedijk@hetperspektief.nl

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer