foo

Elaine Smeulders

Register belastingadviseur en administrateur

Wie zich flexibel opstelt, weet raad met de meest uiteenlopende situaties. Zo ook Elaine Smeulders. Ze raakt niet snel in paniek en doet haar werk zorgvuldig. Juist die eigenschap komt uitstekend van pas bij haar werk als belastingadviseur en administrateur. Elaine bekleedt deze functie sinds begin 2013 bij Het Perspektief, op basis van jarenlange werkervaring. Zo werkte ze als accountant bij meerdere accountantskantoren en studeerde ze bij het College van Belastingadviseurs af als belastingadviseur.

Elaine vindt bij Het Perspektief volop afwisseling en voldoening. En dat kan u niet ontgaan: gaat Elaine voor u aan de slag, dan vertaalt zich dat voor u in nét dat stapje extra.

elainesmeulders@hetperspektief.nl

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer