foo

Dick van Boxtel

Directeur/eigenaar

De klant centraal stellen, vormt de basis. Maar er ook daadwerkelijk naar handelen, dát is waar het volgens Dick van Boxtel om gaat. Als directeur en eigenaar van Het Perspektief levert hij meer dan wat u van hem verwacht. Dick neemt graag zorgen uit handen, biedt zo toegevoegde waarde en doet dat als het even kan met wat humor. Wat het u oplevert, merkt u na een goed gesprek. Dick raapt de losse stukjes informatie samen tot een degelijk advies. En dat leidt al snel tot verrassende inzichten waar u écht wat aan heeft.

Dick richt zich onder meer op het samenstellen van aangiftes, salarisadministratie en adviesgesprekken. Neem voor een kennismaking gerust contact met hem op. Of bekijk het profiel van Dick op LinkedIn.

dickvanboxtel@hetperspektief.nl

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer