foo

Het Team

U houdt graag rekening met de werkwijze van anderen. Toch werkt het wel zo prettig wanneer processen naadloos aansluiten op die van u. Het Perspektief houdt daar rekening mee en biedt u een dienstenpakket en werkwijze die samen uitpakken als maatwerk.

Persoonlijk en flexibel
Ook bij Het Perspektief hebben we uiteraard onze standaard manier van werken. Toch tonen we ons vooral flexibel. We kijken verder dan de gebaande paden en houden de lijnen het liefst zo kort mogelijk. Dat resulteert al snel in een persoonlijke benadering, gericht op uw vragen en behoeften.

Maak kennis met ons team
Het team van Het Perspektief heeft jarenlange werkervaring. Met onze specialismen vullen we elkaar goed aan en samen maken we veelzijdig werk van uw administratie en belastingzaken.

Administratie en belastingen omvatten een breed werkveld. Daarom vertrouwen we op meerdere specialisten die we inschakelen voor zaken waar vooral zij deskundig in zijn. Zo ontstaat voor ons een flexibel netwerk en voor u een volledig pakket aan diensten en advies.

Partners

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer