foo

Onze diensten

Salarisverwerking

Salarisverwerking door Het Perspektief verloopt vanzelfsprekend deskundig en nauwkeurig. U ontvangt indien gewenst maandelijks een gedetailleerde rapportage met loonstroken, een betaalbestand, journaalpost en loonaangifte. Ook heeft u snel zicht op verzuim en verlof. Terwijl wij voor dat alles zorgen, bespaart u tijd. Kostbare tijd, die u goed kunt besteden aan uw onderneming.

Zicht op uw onderneming
Toch blijft het voor ons niet bij cijfers alleen. We willen weten wat u doet, begrijpen waar uw prioriteiten liggen. Alleen dan kunnen we uw vragen snel en duidelijk beantwoorden. En u goed adviseren wanneer u bijvoorbeeld denkt aan een beloning voor een medewerker. Gaat u voor een loonsverhoging? Of kunt u vanuit fiscaal oogpunt beter kiezen voor een nieuwe laptop of een ander voordeel?

Voor elke cao
Bij Het Perspektief zijn we er voor iedere ondernemer in het mkb, ongeacht welke cao. We kennen het arbeidsrecht en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Naast het opstellen van pro-forma berekeningen en pensioen- en verzekeringsopgaven helpen we u bovendien met subsidieaanvragen. En volgt er een controle door de Belastingdienst? Ook dan staan we u bij met raad en daad.

Salarisverwerking die verder gaat
Met salarisverwerking door Het Perspektief krijgt u meer dan alleen de maandelijkse looninformatie. We gaan vooral voor uw gemak, bijvoorbeeld door grootboekrekeningen aan te passen aan uw boekhouding. U kunt onze dienstverlening zien als een werkwijze die zich toespitst op uw organisatie. Persoonlijk, met altijd het specifieke advies waarmee u op elk moment verder kunt. We maken graag kennis met u.

Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met Het Perspektief.

 

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer