foo

Onze diensten

Financiële administratie

Besteed uw financiële administratie uit en bespaar tijd. U mag ervan uitgaan dat we uw gegevens correct en nauwkeurig verwerken. Maar gaat u alleen voor gemak? Of kijkt u verder? Haal samen met Het Perspektief volop rendement uit uw financiële administratie. We adviseren u uitgebreid en leggen verbanden voor de korte en lange termijn. En minstens zo belangrijk: we bieden u inzicht in de laatste gegevens. Interpreteren, sturen en beslissen, wordt zo een stuk eenvoudiger.

Online boekhouden voor inzicht
Het Perspektief is een fullservice-administratiekantoor. Dat betekent dat we u breed ondersteunen bij uw financiële administratie en vertrouwd zijn met elke werkwijze, ook offline. Toch willen we u vooral de meerwaarde laten ervaren van online inzicht. Lever ons uw gegevens aan en wij verwerken deze in het online boekhoudpakket dat past bij uw onderneming. Door daarna zelf in te loggen, beschikt u altijd over de laatste gegevens, waar u zich ook bevindt.

Persoonlijk en vertrouwd
Zo’n klantgerichte aanpak vraagt om een eigen benadering. Om een werkwijze die u gerust persoonlijk kunt noemen, gebaseerd op vertrouwen. Waar het voor ons op neerkomt, is dat we u willen kennen. We zijn benieuwd naar uw kijk op zaken en werken graag met u samen, zoals we dat ook doen met ons netwerk van specialisten. Heeft u een specifieke vraag die dicht tegen ons werkveld aan ligt? Dan brengen we u graag in contact met de juiste specialist.

Meer inzicht in minder tijd
Het Perspektief maakt het u zo gemakkelijk mogelijk. We werken vanuit ons administratiekantoor in Tilburg of bij u op locatie en zorgen ervoor dat uw financiële administratie voor ú werkt. Zodat u, voordat u ook maar iets beslist, zeker weet dat u over de juiste informatie beschikt. Compleet en nauwkeurig. 

Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met Het Perspektief.

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer