foo

Onze diensten

Aangiftes en toeslagen

De regelgeving rondom aangiftes en toeslagen is breed, ingewikkeld en persoonsgebonden. Daarom gaan wij graag een gesprek met u aan om uw situatie en wensen helder te krijgen, om te achterhalen wat er aan voordeel voor u te behalen valt.

Aangiftes
Het Perspektief kan alle aangiftes voor u en uw onderneming verzorgen. U kunt hierbij denken aan:
- aangifte omzetbelasting
- aangifte inkomstenbelasting
- aangifte vennootschapsbelasting
- aangifte erf- en schenkbelasting

Toeslagen
Daarnaast regelt het Perspektief ook toeslagaanvragen voor onder meer de huurtoeslag, zorgtoeslag en kinderopvangtoeslag.

Het hoogst haalbare voordeel
De regelgeving rondom deze dienstverlening is ingewikkeld. Uit de praktijk blijkt daarnaast dat er vaak een groot scala aan regelingen ten gunste van de opdrachtgever kunnen worden ingezet. Door deze regelingen zo optimaal mogelijk te benutten, profiteert u van het hoogst haalbare resultaat.

Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met Het Perspektief.

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer