foo

Onze diensten

Zakelijk

Het Perspektief verleent financiële en fiscale diensten aan gevestigde ZZP'ers en het midden-kleinbedrijf. Natuurlijk begeleiden we ook beginnende ondernemers, zodat zij een vliegende start kunnen maken. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door een kenmerk dat bij ons vóór alles gaat: Het Perspektief stelt u als klant centraal. U kunt met ieder vraagstuk bij ons terecht, bijvoorbeeld op het gebied van:

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer