foo

Nieuwsarchief

header afbeelding


Beste {literal}{$username}{/literal},


Een aantal keer per jaar informeren we u over diverse zaken door middel van een nieuwsbrief.
Deze nieuwsbrief gaat over de aankomende personele wijzigingen:

Ad van Boxtel: Per 1 oktober 2018 minder aanwezig:
Al langere tijd is Ad van Boxtel, gezien de leeftijd, aan het afbouwen. Per 1 oktober werkt Ad alleen op maandag nog op kantoor bij Het Perspektief. Voor vragen die normaal bij Ad terecht kwamen kunt u nu vragen naar Dick of Ton. De lopende zaken die hij onder handen heeft worden nog door hem afgewerkt.
We wensen hem allemaal de rust en het plezier toe die hij verdiend heeft!

Elaine Smeulders: Vertrek per 1 december:
Elaine heeft haar contract per 1 december 2018 opgezegd en ze zal bij een andere organisatie aan het werk gaan.
Na terugkeer van een langere periode van uitval is duidelijk geworden dat haar interesses niet (meer) liggen bij “accountancywerkzaamheden”. In goed overleg is ze haar werkzaamheden aan het overdragen en afronden.
Voor de werkzaamheden van Elaine wordt een nieuwe collega gezocht. Tot die tijd worden de werkzaamheden overgenomen door Ton en Sylvia.
We vinden en vonden haar een hele fijne collega en het hele team wenst haar veel plezier en succes toe met haar nieuwe uitdaging.

Neem gerust contact met ons op als u ergens vragen over heeft.

footer afbeelding

footer afbeelding

KRAAIVENSTRAAT 21-12
5048 AB TILBURG

T. (013) 513 3729
F. (013) 513 3765

E. INFO@HETPERSPEKTIEF.NL
W. WWW.HETPERSPEKTIEF.NL

Hoewel wij de uiterste zorg hebben besteed aan de inhoud van deze nieuwsbrief, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor onvolledigheid of onjuistheid noch voor de gevolgen daarvan.

Deze nieuwsbrief is automatisch verstuurd, waardoor een reply op dit e-mailbericht niet mogelijk is.
Wilt u in de toekomst geen nieuwsbrief meer ontvangen, {literal}{$unsubscribe}{/literal}

Heeft u deze nieuwsbrief ontvangen via iemand anders en wilt u zich graag abonneren op onze nieuwsbrief meldt u u hier dan aan.

31-03-2017

Van VAR naar DBA… naar huis?

Hoe zit het nu écht? Wat is er gebeurd met de VAR? En wat is het nut van een modelovereenkomst? Wat is het doel van de Wet DBA? Waarom zijn opdrachtgevers huiverig om zzp’ers in dienst te nemen? En wat kunt u als ondernemer doen?

Lees meer

05-12-2016

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als ondernemer heeft u recht op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u investeert in bedrijfsmiddelen voor een bedrag tussen € 2.300 en € 311.243. Er geldt een minimum investeringsbedrag per bedrijfsmiddel van € 450.

Lees meer

05-12-2016

Ondernemer of hobbyist?

Wanneer is iemand ondernemer? En wanneer een hobbyist? Het is voor de Belastingdienst vaak een grijs gebied. Bij welk aantal opgeknapte fietsen die verkocht worden via Marktplaats wordt een hobbyfietsenmaker een echte ondernemer?

Lees meer